|
|
|
Загрузить фото | Правила форума |
|
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
10.11.2023, 03:48 (03:48) | #21 |
Новенький
Touareg NF 3.0 V6TDI
Поблагодарил(а): 7
Благодарностей: 18
|
Психанул и сделал себе этим летом полный антихром.
Всё, что блестело, заантихромил по полной, включая все значки, буковки и рейлинги. Делали полным перекрасом, не плёнкой. Химией снимали хром, потом красили. Патрубки выхлопные красили порошковой краской, термоустойчивой. Кроме этого чуть затонировали лаком абсолютно все фонари сзади. Также, я сам установил спойлер на крышку багажника, который в обвесе Р-лайн идёт. Для ваще полнейшего антихрома мне предлагали ещё фары разобрать ("вскрыть") и внутренние хромированные полоски заантихромить тоже. Типа для полного феншуя. Я отказался - фары сами по себе дорогие и я не захотел их вскрывать. Вдруг что не так у них пошло бы. |
10.11.2023, 10:07 (10:07) | #23 |
Ветеран
Touareg 3.6 V6FSI
Поблагодарил(а): 8,338
Благодарностей: 28,969
Изображений в галерее: 9
|
Цитата:
Психанул и сделал себе этим летом полный антихром
|
10.11.2023, 11:29 (11:29) | #24 |
Новенький
Touareg NF 3.0 V6TDI
Поблагодарил(а): 7
Благодарностей: 18
|
|
27.06.2024, 15:45 (14:45) | #28 |
Новенький
Touareg NF 4.2 V8TDI Exclusive
Поблагодарил(а): 0
Благодарностей: 0
|
Привет! У випадку з покритими хромованими молдингами вікна у вас є кілька варіантів:
Пленка-антихром : Пленка може бути хорошим рішенням, так як вона захищає оригінальну поверхню від подальших ушкоджень і прикриває існуючі раковини. Якісна плівка, нанесена професіоналами, може бути довговічною і зберігатися в хорошому стані протягом кількох років при правильному вході. Покраска : Покраска молдингов в колір кузова або інший матовий відтенок також може бути варіантом. Однак для отримання хорошого результату потрібна якісна підготовка поверхні (удалення хромованого покриття, шлифовка і т.д.) і професійне нанесення краски. Шукати компанію, що спеціалізується на таких роботах, може знадобитися час. Замена молдингов : Знайти заміну на розбірці може бути хорошим варіантом, якщо ви хочете зберегти оригінальний зовнішній вигляд без хромованих елементів. Це може бути більш простим і швидким рішенням, особливо якщо ви знайдете молдинги в хорошому стані. Якщо ви вирішите використовувати плівку або покрасити молдинги, рекомендую звернутися до професіоналів з досвідом роботи з такими матеріалами і процесами. Це допоможе уникнути проблем з якістю виконання робіт і забезпечить довговічність результату. |
|
|
|
|